Нашият екип

Всички наши служители са проверени и преминали през професионално обучение. Нашите мениджъри инспектират работата за допълнително осигуряване на качеството, което да отговаря на нашите стандарти. Всеки един служител на iHelpi е високо квалифициран и с чисто съдебно минало за спокойствието на клиентите ни.

iHelpi има сключена застраховка за "Професионална отговорност", което означава, че в случай на щета ние покриваме стойността на щетата по експертна оценка. Доверието на нашите клиенти е много важно за нас, поради което се ангажираме да предприемем всички необходими стъпки, за да се уверим, че се чувствате добре по отношение на избора на почистваща компания.


Използваме доказана почистваща система, специализирана за нуждите на нашите клиенти.
Обслужваме домове в София и околностите. Предлагаме широк спектър от услуги от стандартното почистване на дома – кухня, бани, спални, но също предлагаме и пазаруване, измиване на прозорци, подреждане, простиране и гладене на дрехи, почистване на килер, подреждане на гардероб и шкафове, поддръжка на двор – косене на трева, поливане на цветя, разхождане на домашни любимци и др. Ние предлагаме абонаменти и посещения независимо от квадратурата на помещението и истинска домашна помощница, която да свърши това, от което има нужда клиентът.

Ние ще надхвърлим Вашите очаквания с нашия професионализъм!